En positiv dag !

I dag har jeg både møtt og blitt oppringt av personer jeg ikke har hatt kontakt med på en stund. På alle fronter mottok jeg herlig tilbakemelding om bloggen min, personlig er jeg veldig overrasket over responsen! Jeg blir fylt med motivasjon når jeg får høre at andre som er syke kan relatere til det jeg skriver og er takknemlig for at jeg putter ord på det de føler, samtidig som jeg blir glad når jeg får høre at friske personer har opplevd en del innsikt i hvordan noen som er mindre heldige kan oppleve hverdagen. Det får meg til å føle at min hensikt med denne bloggen har blitt oppfylt!

Etter at jeg begynte med mitt prosjekt om å være mer ærlig om hvordan jeg føler meg ser jeg at mange sosiale situasjoner har blitt litt enklere. Det har vokst med antall personer jeg kan si "Det passer ikke i dag, jeg er så sliten" uten at det blir tolket som en dårlig unnskyldning eller latskap. Det er ikke like pinlig å si at jeg er på attføring fra NAV eller at jeg er 21 og aldri hatt en jobb. Alt dette fordi andre nå forstår bedre min situasjon, fordi jeg har valgt å være åpen om det. Er det ikke fascinerende hvordan bare det at jeg er fysisk syk er så vanskelig å forstå for mange? Det er ikke rart at personer med psykiske sykdommer velger å holde seg under radaren, de opplever langt flere fordommer enn det jeg gjennomgår.

De positive reaksjonene både på nettet og i min sosiale hverdag har gitt meg motivasjon til ikke bare å skrive, men også hele min fremtid. Jeg vil virkelig kunne vise at en kan være syk men likevel ha en fin hverdag, at du er en selvstendig voksen selvom du mottar hjelp fra andre, at selv om det ikke alltid går bra så er du ikke mislykket. For øyeblikket er jeg din typiske unge tyveåring som ikke helt vet sin egen hensikt eller ønsker i livet. I en liten stund prøvde jeg ikke å finne ut av det heller, men jeg reiste meg endelig og begynte å gå, til slutt innser jeg hvor langt jeg egentlig har kommet.

Virkelig tusen takk til alle som leser. ♥ Tusen takk for den positive responsen.
(Og takk til de som har spredd ordet!)
 

3 kommentarer

Verdandi

15.okt.2009 kl.19:57

Så fantastisk blogginnlegg dette var, jeg blir veldig glad på dine vegne selvom jeg ikke kjenner deg i det hele tatt.

Jeg var på et foredrag i dag, Ingvar Wilhelmsen, fantastisk foredragsholder, verdt å sjekke ut. Og alt han snakket om var -holdninger til livet, og det du nevnte her består jo av hvordan holdning man har til sykdommen og andre generelle ting.

Takk selv for bloggen! Ha en fin kveld, ta gjerne kontakt om du vil, jeg hadde ikke hatt noe imot det :)(med tanke på bytting av erfaringer i forhold til alder og sykdom :) )

bigboyen

19.okt.2009 kl.19:50

Det er bra at du får fine tilbakemeldinger på bloggingen din, det fortjener du. Og jeg håper at det gir deg motivasjon til å fortsette å skrive, du formulerer deg sjeldent bra. Jeg gleder meg til å lese mer fra deg fremover:)

Arieline:)

22.okt.2009 kl.22:10

Hei.. Så utrolig bra at du blogger om deg selv.. Synes du er super flink til å skrive!! Bloggen har gitt meg bedre forståelse for sykdommen din.. Håper vi sees snart da snupp... Stå på:))) Stoor klem

Skriv en ny kommentar

kronisk

kronisk

21, Kongsberg

Jeg ønsker å skape mer innsikt i hvordan livet med en kronisk sykdom er. Jeg har Ehlers-Danlos Syndrom, og dette er min hverdag.Bookmark and Share
Subscribe

Kategorier

Arkiv

hits