Au au au!

Å holde øynene åpne føles som en håpløs oppgave, jeg skimter svakt at sola har stått opp men jeg snur meg i sengen for å sove litt til likevel. I det jeg vrir meg slipper jeg ut et lite klynk. Tydeligvis våknet resten av kroppen min samtidig med bevisstheten min, og jeg kan føle hver enenste verkende muskel og gråtende ledd skrike etter å få beveget seg.

Etter å ha sluppet ut verdens lengste sukk kryper jeg til sengekanten og bruker trege minutter på få på meg klærne. Jeg velger myke plagg som ikke strammer rundt leddene, som bare lett faller på kroppen. Jeg psyker meg opp før jeg tar det største steget, nemlig å reise seg opp. Et ynk til slipper frem og jeg begynner mine morgenritualer. Jeg legger mobiltelefonen på bordet, trekker gardinene i stua, skrur på laptopen og tv'n. De er alle mine forsøk på å koble meg til verden på dager hvor jeg ikke kommer til å gå ut døren.

Kroppen min har tydeligvis et behov for å hevne seg etter gårsdagens fysiske anstrengelser. Jeg visste at det var vågalt å være sosial samme dagen som jeg hadde trent så mye, dette er prisen jeg betaler. Noen ganger går det fint, noen ganger er det verdt det, andre ganger ødelegger det virkelig dagen. Musklene mine slapper litt av etter noe vandring og rydding i huset, men leddene mine vil trenge litt lenger tid. Så jeg ligger her med fargeblyanter på magen og utnytter mitt innkjøp av "Wall-E" fargeboken fra dagen før. I går var verdt det.

5 kommentarer

♥tonje solstad

01.okt.2009 kl.18:54

stilig bilde

Margrethe

01.okt.2009 kl.21:45

Ser ut som Wall-E klør seg i skrittet :I

kremt.

Uff, høres skikkelig fælt ut :( Kjenner meg igjen i noe, men ikke i nærheten av så ille. <3

Veldig pent farget da :')

Kronisk

01.okt.2009 kl.21:47

Hahaha han tar en Michael Jackson!

Margrethe

02.okt.2009 kl.16:21

Også så han så trist ut da!! Jeg diktet opp en historie i hodet der han hadde pådratt seg noen skumle sykdommer, nedentil, fra EVA :( Jeg er sick.

kronisk

03.okt.2009 kl.17:24

Han hadde de sikkert fra før av, han er jo gammel og rusten, hahahha.

Skriv en ny kommentar

kronisk

kronisk

21, Kongsberg

Ikke alle prater om det å være kronisk syk. Denne bloggen er mitt forsøk på å skape litt forståelse.Bookmark and Share
Subscribe

Kategorier

Arkiv

hits