Sprudlende happy!

Jeg har vært i fantastisk humør i dag!

Etter 11 timer med forstyrret søvn fordi leiligheten var så kald (på grunn av min egen latskap til å ikke gidde å skru på varmen), slepte jeg meg avgårde til fysioterapi. Kroppen var kjempetung og sliten, men været var herlig, solen varmet ansiktet og den kalde vinden får det knusktørre løvet til å danse bortover gata. Så etter at min kjærlighet for høsten var godt belønnet bestemte jeg meg for å konfrontere tredemølla for første gang etter sommeren.

Helsen min fikk en smell i sommer da det ble slutt mellom meg og samboeren, det skapte masse stress og sorg som forværret kroppen min overraskende mye. Det har gått oppover de siste ukene med både livsgnist og helse så jeg følte meg klar for en tung innsats i dag. Det gikk strålende! Jeg slo min distanserekord! I ekstatisk superhelthumør, til tross for at beina føltes som suppe og håret druknet i svette, trippet jeg hjemover og sparket fargerikt løv opp i været hele veien.

Med et intenst behov for å feire dro jeg med en venn ut for å kaste bort litt småpenger, hvor jeg fikk første sesong av Hannah Montana i gave. Disneychannel sine nye serier har lenge vært blant mine hemmelige gleder i livet, nå er jeg heldigvis gammel nok til at det er greit at andre ler av meg, og var veldig takknemlig! For å toppe dagen kjøpte jeg meg en Wall-E fargebok som jeg ser frem til å kaste bort noen timer på. Når du er fullstendig utslitt er det utrolig terapautisk å fargelegge, prøv det!


4 kommentarer

Kongenavbriskeby

01.okt.2009 kl.01:15

Det hjelper å trene litt i kjipe tider..Gjelder bare å få ut fingern å trene.!

Kongenavbriskeby

01.okt.2009 kl.01:31

Trenig er et svart hull med elendighet, som endrer seg i rundt 10 minutter etter at du har TRENT. Så er det elendighet igjen.. Snufs.. Vi får skjære oss selv litt og betale sveitsiske firmaer for dødshjelp.

Neia..

:D

lisbethnh

01.okt.2009 kl.01:34

Så utrolig søt blogg :-)

Lisa

01.okt.2009 kl.14:23

Så flott at du slo din distanserekord! Gratulerer! Det er bra, stå på! :D
Og feriring med Hannah Montana er bra, selv om jeg ikke er så glad i Hannah Montana, så er det bra at du fikk feiret med det! :D

Skriv en ny kommentar

kronisk

kronisk

21, Kongsberg

Ikke alle prater om det å være kronisk syk. Denne bloggen er mitt forsøk på å skape litt forståelse.Bookmark and Share
Subscribe

Kategorier

Arkiv

hits